O ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο αυτοεξόριστος αποτελεί εβδομαδιαία στήλη του anti-churnalism.blogspot.com . Σχολιάζει ειδήσεις τις επικαιρότητας είτε συνομιλώντας (με τον εαυτό του), είτε μονολογώντας.

Γιατί διώξανε τους μετανάστες από τα Βρασνά;

Είναι "εγκληματίες" όλοι αυτοί, άσε που τους χαλάνε την πιάτσα στον τουρισμό μάλλον. Τι μεγάλο έγκλημα να φεύγεις από τη χώρα σου για μια άλλη χώρα. Ξαφνικά έρχεται μια σκέψη στο μυαλό μου, μια φωνή που ακούγεται πολύ: "Όλοι πόλεμο έχουν;".


Βήμα νούμερο 1: Δεν εκνευρίζομαι με το ενδεχόμενο παρουσιαστικό του μπάρμπα που θα έθετε αυτό το ερώτημα.

Βήμα νούμερο 2: Σκέφτομαι καθαρά. Προφανώς για να είσαι μετανάστης πρέπει να έχεις πόλεμο στη χώρα σου. Πράγματι, έχει δίκιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχει δίκιο. Υπάρχει κάποια χώρα που ,όπως λένε, "χάνει" τα παιδιά της λόγω των χρημάτων, των εργασιακών συνθηκών, των σπουδών του εξωτερικού;  Μπα, αποκλείεται. Α ξέχασα, δεν είναι ΑΠΛΟΙ μετανάστες γιατί κουβαλούν ιστορία 2.500 χρόνων. Για αυτό τους φερόντουσαν πάντα με σεβασμό όταν έβγαιναν στο εξωτερικό. Όπως το 1918 στον Καναδά, που 29 γυναίκες και 6 παιδιά, όλοι μετανάστες από την Ελλάδα, σκοτώθηκαν λόγω της οργανωμένης και βίαιης επίθεσης (πογκρόμ) 50.000 Καναδών.

Η φωνή επιστρέφει όμως. Δε θέλει να καταλάβει. "Ας καθόταν ο καθένας στη χώρα του". Ευτυχώς πολύ γρήγορα μια φωτογραφία έρχεται ως απάντηση σχετικά με τη χώρα των ανθρώπων και η παρανοϊκή συζήτηση τελειώνει εκεί.

Ανακτήθηκε από:https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/westernhemisphere_geos_2019246_lrg.jpg



Σχόλια